Pagini

2 mai 2013

Bistrita Runners la Maratonul International Cluj (21 aprilie 2013)


Ajuns la a III-a editie, Maratonul International Cluj devine de la an la an din ce in ce mai cunoscut, creste cu fiecare an ce trece si ce ii imbucurator ca, clujenilor le place.

Din pacate la Cluj exista o problema cu stabilirea traseului, in fiecare an s-a schimbat traseul ceea ce poate un pic sa te irite. Sper sa se gaseasca o solutie si traseul sa ramana acelasi editie de editie. Traseul de anul acesta mi-a placut mult mai mult ca cel de anul trecut chiar daca s-a mai adaugat o turnanta.

Anul trecut am participat la Semimaraton (21 de km), anul acesta am ales sa particip la Stafeta Maraton (fiecare am avut de alergat 10,54 km, iar dupa o tura cipul se inmana coechipierului), impreuna cu alti 3 colegi. Astfel Bistrita Runners a insemnat: schimbul 1: Hanganut Cristian, schimbul 2: Hogiu Adrian, schimbul 3: Balan Nicolae si schimbul 4: Domide Andrei Floris.

Rezultatul a fost unul multumitor, obtinand la final o clasare pe locul 4 din 83 de echipe, cu un timp total de 2:41:07.

Timpii individuali: Hanganut Cristian: 41:17 min; Hogiu Adrian: 43:33 min; Balan Nicolae: 38:26 min si Domide Andrei Floris: 37:53.

Felicit pe aceasta cale organizatorii pentru buna organizare, imi felicit colegii pentru rabdare si nu in ultimul rand va invit pe dumneavoastra ca la a IV-A editie sa alergati ca aveti de unde alege. Cu siguranta veti alerga mai tare decat cel care sta pe canapea.

Mai jos aveti cateva fotografii de la eveniment si pentru mai multe inf. vizitati pagina oficiala http://www.maraton-cluj.ro


 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu